Necesitatea exercitiilor fizice sau una din componentele esentiale ale unui sistem optim de sanatate

Ce călătorie!
iunie 1, 2018
Mișcarea ajută creierul să se elibereze de stres
iunie 1, 2018

Necesitatea exercitiilor fizice sau una din componentele esentiale ale unui sistem optim de sanatate

Foarte multe persoane asociaza miscarea cu o metoda de a slabi. Personal am inteles ca nu prin miscare slabesti, dar miscarea este esentiala pentru corpul uman. Prin miscare ne tonifiem, ne mentinem in forma si ne ajutam corpul sa functioneze corect. Pentru a functiona in parametrii optimi avem nevoie de miscare la fel cum avem nevoie sa respiram, sa mancam sau sa ne hidratam. Important este sa alegem eficient ca sa putem sa profitam de toate avantajele pe care aceasta ni le aduce.
La fel ca si hrana sau aerul, momentul optim pentru exercitiile fizice este AZI. Mancam si respiram in fiecare zi, deci trebuie sa facem miscare in fiecare zi.
Cand zic ca trebuie sa facem miscare ma refer la faptul ca trebuie sa ne gasim tipul de exercitii fizice care sa ne motiveze sa ne faca sa ne simtim bine si sa ne dorim sa facem lucrul acesta la fel de mult cum ne dorim sa mancam sau sa respiram, fara sa ne suprasolicitam si sa obosim atat la nivel fizic cat si mental.
Miscarea trebuie sa devina o nevoie in viata ta, ca si nevoia de hrana si aer.

Daca nu stii ce tip de miscare sa faci dar vrei sa faci o schimbare in stilul tau de viata si vrei sa incluzi macar 50 de minute pe zi de miscare scrie-mi si intra in programul core essentials.