Oferte

Kickbox pe tocuri – Lupta pentru tine

Un antrenament dedicat in mare masura fetelor, dar si baietilor care vor se compare si sa vada puterea, determinarea, munca si forta asa numitului „sex slab”.

Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea, dar cosmeticele sunt mai usor de cumpărat spunea cineva ?.
Hai la antrenament ca sa demonstrezi ca nu e asa si sa alegi cel mai frumos si rezistent machiaj. Siiii ca sa arăți de ce un taifun nu poate purta decat numele unei femei ??. Stiti vreun taifun cu alt nume? ?

Antrenamente si detalii

Începând de azi lansez antrenamentul Kickbox pe tocuri – un antrenament dedicat in mare masura fetelor, dar si baietilor care vor se compare si sa vada puterea, determinarea, munca si forta asa numitului „sex slab”.
Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea, dar cosmeticele sunt mai usor de cumpărat spunea cineva 😁.
Hai la antrenament ca sa demonstrezi ca nu e asa si sa alegi cel mai frumos si rezistent machiaj. Siiii ca sa arăți de ce un taifun nu poate purta decat numele unei femei 🙂🙏. Stiti vreun taifun cu alt nume?

Personal Training

  • Este un serviciu personalizat care tine cont de nevoile si obiectivele tale si nu ale mele.
  • Este un serviciu in care cea mai importanta persoana esti TU.
  • Un serviciu in care rolul meu este sa urmaresc executia ta, la fel si tu, si impreuna sa scoatem ce este mai bun dintr-o sedinta.
  • Un serviciu in care adaptam sedintele in functie de starea ta din ziua respectiva, dar la final va exista o evolutie si te vei felicita pentru modul in care ai lucrat.
  • Un serviciu in care chiar daca vii la o sedinta suparata, obosita, lipsita de chef de viata, vom lucra 1 ora astfel incat sa pleci zambind, cu o super energie pozitiva; consecinta eliberarii unor hormoni responsabili cu starea de bine. Efortul fizic duce la secretia de endorfine, care stimuleaza do­pamina, un neuro-trans­mitator esential al actiunii și al placerii.
  • Un serviciu in care o sa inveti multe despre corpul tau si despre cum functioneaza. Corpul uman are cea mai mare capacitate de raspuns si adaptare la stres, efort, situatii de criza sau de supravietuire, dar daca il lasi sa aleaga pentru tine va alege calea mai usoara si anume sa nu faca nimic ceea ce inseamna ca nu va dori sa iasa din zona de comfort. Din fericire in cadrul sedintelor vei invata sa iti schimbi gandirea si vei invata ca tu ai puterea de a detine controlul asupra corpului tau.
  • Un Serviciu in care in cadrul sedintelor iti voi demonstra ca ceea ce spun functioneaza si in cadrul carora voi incerca sa te motivez prin exemplul propriu prin disciplina si ambitie

Consiliere alimentatie sanatoasa si creare planuri personalizate pentru slabit

Serviciul se adreseaza celor care vor sa se informeze ce presupune o alimentatie sanatoasa. Daca sunteti o persoana fara probleme de santatate, adoptarea unui regim alimentar corect va ajuta sa mentineti aceasta stare de sanatate, adica sa aveti o conduita preventiva in ceea ce priveste aparitia unor boli precum obezitatea, diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala etc.

Daca sunteti o persoana cu probleme de sanatate, terapia medicala nutritionala are rol adjuvant, adica o alimentatie potrivita poate veni in sprijinul dvs in ceea ce priveste calitatea vietii, si poate creste eficienta tratamentului medicamentos specific.

Supraponderea/obezitatea reprezinta un factor major de risc pentru dezvoltarea a numeroase boli, cel mai frecvent fiind corelata cu aparitia diabetului zaharat de tip 2 si a bolilor cardiovasculare

Insa de la bun inceput trebuie stabilit ca nu este necesara o dieta. Singura metoda eficienta pe termen lung este identificare obiceiurilor, greselilor alimentare efectuate si corectarea acestora. Planul propus va fi gandit astfel incat sa puteti adopta o alimentatie care sa va permita sa scadeti treptat in greutate, tinand cont de particularitatile personale, de la preferintele culinare, program, pana la eventualele afectiuni de care suferiti.

 

 

 

Disclaimer: Informatiile din acest site apartin exclusiv autorului si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.