Viata nu are subtitrare. Ori o intelegi ori nu…

Exista diete minune? Care sunt cele mai bune?
august 5, 2018
Imbratisarea este unul dintre cele mai uimitoare cadouri pe care il poti oferi unei persoane
august 9, 2018

Wants Desire Indicating Desires Yearn And Craving

Pentru ca astazi este luni m-am gandit sa incep saptamana cu niste opinii, pareri, cu niste situatii in care m-am regasit si ma regasesc in fiecare zi si care ma ajuta sa evoluez sa devin o versiune mai buna a mea.

 

Ce am invatat si invat inca:

 1. Sa pierd ca sa inteleg cum sa ma bucur atunci cand castig ceva pentru care am muncit.
 2. Sa apreciez cu adevarat valoarea unui obiectiv atins, oricat de mic, si asta in momentul in care eu am muncit foarte mult pentru a-mi atinge obiectivele mele.
 3. Ca lucrurile importante sunt simple:
  1. trebuie sa imi respect timpul si sa il aloc pentru persoane care merita cat si pentru actiuni care ma ajuta sa evoluez,
  2. sa imi tin cuvantul dat si sa nu imi dau cuvantul cu usurinta,
  3. sa fiu sincera (si sa invat sa fiu diplomata),
  4. sa fiu perseverenta
 4. Ca nimeni niciodata, in afara de tine, nu o sa se bucure cu adevarat de reusitele tale. Intreaba, documenteaza-te, citeste, dar invata sa iei deciziile importante SINGUR, pentru a-ti putea asuma rezultatele pozitive sau negative.
 5. Sa imi asum actiunile si fiu corecta chiar daca in ultimul timp aceste lucruri pe care eu le consider calitati ceilalti le privesc ca defecte. Eu tot cred in ele. Tot cred ca indiferent de ceea ce ai in jurul tau: cu modele gresit alese, cu o mentalitate construita in mare parte pe minciuna, pe ura si invidie daca alegi sa investesti in tine, alegi sa iti pastrezi principii si valori va fi o alegere sanatoasa si sustenabila de care te vei bucura.
 6. Sa tin in jurul meu oameni care nu mint, nu tradeaza, nu uita si nu pleaca atunci cand e greu, oameni de calitate si oameni care mai au respect, oameni care au cuvant si oameni „frumosi”, oameni de la care sa pot invata care sa ma ajute sa evoluez si pe care si eu sa ii pot ajuta.
 7. Ca atitudinea este totul si nu trebuie sa iti subestimezi niciodata puterea de a te schimba atunci cand vrei acest lucru cu adevarat. Daca tu vrei sa slabesti si ceilalti spun ca nu reusesti atitudinea ta va face diferenta intre a slabi sau a te ingrasa mai mult. Nu e lupta lor e a ta :).
 8. Ca nu exista oameni perfecti. Nu trebuie sa fii perfect pentru a-i ajuta pe cei din jurul tau si asta este in regula pentru ca poti ajuta prin modul in care reusesti sa iti accepti, intelegi, definesti si sa iti corectezi imperfectiunile.
 9. Ca nu trebuie sa lupti sa fii mai bun decat toti ceilalti din jurul tau ci sa fii mai bun fata de tine. Este absolut in regula sa fii tu insuti, sa fii original si sa investesti permanent in tine pentru a deveni o versiune mai buna a ta.
 10. Ca atunci când un rezultat este frumos si de durata atunci nu il vei obtine decat cu multa munca. Daca il obtii rapid si usor atunci accel lucru sau rezultat nu o sa fie grozav, si bun niciodata.
 11. Daca TU crezi ca un lucru sau obiectiv merita cu adevarat sa lupti pentru el atunci nu renunta la prima piedica. Nu renunta la a doua sau la treia si mai ales nu te lasa influentat de parerea celor din jur care nu vor ca tu sa reusesti in ceva ce ei nu au reusit sau nu pot face.
 12. Incearca orice lucru nou de trei ori. Prima data, sa treci peste frica de a-l face. A doua oara, sa inveti cum se face. A treia oara, sa-ti dai seama daca iti place sau nu. Virgil Garnett Thomson

 13. Nu exista momente vesele si bucurii fara momente triste cum nu exista rezultate bune si sustenabile fara dificultati si daca nu trebuie sa treci peste anumite incercari nu vei avea rezultate si succes.
 14. Atunci cand zici ca nu mai poti de fapt mai poti putin si ca suntem construiti pentru a trai momente bune, vesele si mai putin bune. Ca fiecare zi e o experienta din care poti invata multe lucruri care te ajuta sa evoluezi.
 15. Uneori oricat de mult iti doresti un lucru si lupti pentru el nu vei obtine intotdeauna ceea ce iti doresti si din pacate este in regula pentru ca sunt lucruri care nu tin numai de tine. Inveti de aici ce inseamna dezamagirea, ca sa te poti bucura alta data de rezultate. Inveti ce inseamna sa nu renunti chiar daca esti trist si ti se pare ca nu ai rezultate. Inveti cai noi de a obtine anumite lucruri, te educi, evoluezi e bine pentru tine.
 16. Ca atunci cand iti definesti obiectivul si stii ce vrei si iti definesti actiunile care te vor duce acolo timpul pe care il petreci ca sa ajungi acolo nu e timp pierdut. Chiar daca altcineva poate obtine un lucru mai rapid asta nu inseamna ca tu ai pierdut timpul. Inseamna ca ai facut lucrurile in ritmul tau si ai invatat in acest timp lucruri despre tine si este perfect in regula.