Ce inseamna un ritm de slabit sanatos?

Ce este efectul YO-YO si cum poate fi eliminat
noiembrie 2, 2020
Ce inseamna poftele si cum le poti controla
decembrie 1, 2020

Ritmul de slabit sanatos este ritmul in care TU slabesti si nu ritmul in care iti doresti sa slabesti sau au slabit altii.

Unii zic 4 kg pe luna, unii zic 2 kg pe luna, unii zic 10 kg pe luna daca urmaresti nu stiu ce reguli.

Ideea este ca TU pentru a slabi sanatos trebuie sa fii sincer cu tine si sa iti definesti exact ce functioneaza si ce nu functioneaza la tine pe termen lung.

Restrictii si reguli stricte te ajuta? Daca nu e pentru tine atunci le scoti din ecuatie.

Nerabdarea si renuntarea te-au ajutat vreodata cand te-ai apucat de slabit? Eu personal nu cred ca renuntarea poate ajuta vreodata desi sunt situatii toxice in care este mai bine sa renunti dar nu este cazul aici de acest aspect.

Dietele minune, infometarea excesiva si pastilele sau cremele minune te-au ajutat pana acum?  Daca nu atunci este momentul sa nu le mai iei in calcul.

De ce trebuie sa tii cont? Sfatul meu este sa tii cont de TINE si cel mai important de ATITUDINEA ta care iti va defini alegerile pe care le faci.

Ritmul TAU de slabire sanatos depinde in concluzie de psihicul si atitudinea ta si este acela care se intampla in fiecare zi atunci cand urmaresti progresul si ai rabdare sa obtii ceea ce iti doresti

Cu cat nu mai ramai blocat in trecut la ceea ce ai facut si nu ai reusit si cu cat te concentrezi mai mult pe prezent si urmaresti progresul cu atat ritmul TAU va creste.

Ritmul tau este blocat sau deblocat de modul in care gandesti si de atitudinea pe care o ai atunci cand vrei sa faci ceva pentru tine, pentru ca in functie de aceasta vei face alegeri care te vor ajuta sau te vor bloca.

Nu uita ATITUDINEA TA determina ALEGERILE TALE si ALEGERILE TALE determina VIATA TA.

Tu nu vrei rezultate rapide care iti elimina apa sau muschii din organism. Tu vrei sa dai jos stratul acela de grasime care nu te ajuta si pentru asta ai nevoie de disciplina la nivel alimentar si la nivel sportiv. Vrei sa adopti un stil nou de viata, deci ritmul tau de slabit este ritmul in care adopti noul stil de viata.

In mare parte un ritm de 1 kg pe saptamana este un ritm recomandat ca fiind sanatos in care corpul tau are timp sa elimine toxinele dar si sa isi refaca rezervele interne astfel incat sa nu apara dereglari care sa produca mult rau in timp, DAR asta nu inseamna ca daca ai un ritm de 1,5 kg sau 0,5 kg pe saptamana nu este bine, pentru ca poate corpul tau se reface putin mai incet. Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti!

Trebuie sa privesti lucrurile din perspectiva rezultatelor obtinute si anume ai mai putin cu 0,5 kg deci este bine, ai un progres fata de saptamana trecuta deci vei ajunge acolo unde iti doresti in ritmul tau.

Corpul tau va renunta la ce considera prioritar la inceput si chiar daca tu iti doresti sa dai jos din grasimea inestetica el la inceput vrea detoxifiere, reparare si aducerea corpului in parametrii la care sa inceapa acea reducere de grasime inestetica, de aceea nu trebuie sa renunti si trebuie sa ai rabdare pentru ca ritmul tau de slabire iti este caracteristic tie si modului in care corpul tau regleaza la nivel intern procesele ce erau dereglate. Cu cat ai mai multe dereglari cu atat la inceput ritmul ti se poate parea incet dar de fapt este ceea ce tu vezi in exterior. In interior insa ritmul de reglare este poate de 3 ori mai rapid ;).

 

Slabitul tau este doar al tau si nimeni nu poate parcurge acest drum in locul tau. Nu uita ATITUDINEA TA determina ALEGERILE TALE si ALEGERILE TALE determina VIATA TA.

Attitude, choice, life