Sfat de weekend – Cum sa iti pastrezi calmul indiferent de situatie

Detoxifierea importanta pentru sanatate – Partea 5- Pielea
mai 23, 2019
Cine este Hrisca? o pseudo cereala buna
mai 27, 2019

Wrong Character Meaning Bad Incorrect Or Mistaken

Pentru ca vine weekendul si trebuie sa e odihnesti si sa te incarci de energie pentru o saptamana noua iti scriu recomandarea mea ca sa fii vesel si linistit.

Eu incerc sa o aplic 🙂 dar bineinteles ca nu imi reuseste intotdeauna, sper insa ca datorita acestei postari sa incep sa o aplic si eu mai des.

In general atunci cand te enervezi, din diverse motive, nu o faci singur si in general e vorba de o a doua sau o a treia persoana. Daca in contextul in care e vorba de tine si inca o persoana si TU reusesti (asta e cel mai greu) sa iti pastrezi calmul nu are cum sa mai apara un conflict pentru ca cealalta persoana nu are cu cine sa se certe.

Atunci cand cealalta persoana cauta motiv de cearta tine cont de faptul ca nu are legatura cu tine. Nu o lua personal! Detaseaza-te si gandeste-te ca reactiile si vorbele pe care le are cealalta persoana sunt de fapt o reflectie a starii si a frustrarilor interioare ale acelei persoane.

De exemplu astazi de dimineata cand mergeam ca o oita 🙂 in linie pe culoarul de la metrou si eram adormita si suparata pe toti cei din fata mea pentru ca eu aveam impresia ca merg prea incet si prima reactie a fost aceea de a ma lua de cei din jurul meu ca nu merg mai repede DAR apoi mi-am dat seama ca ei nu au nici o vina ca prognoza meteo a anuntat ploaie azi si ca EU am ales constient sa nu plec cu bicicleta si sa aleg metroul (stiind ce presupune asta), asa ca m-am linistit si am evitat un conflict care ar fi fost sincer inutil si pentru mine si pentru cei din jurul meu. Si uite asa nu am stricat ziua nimanui si nici a mea. 😉

Asa ca atunci cand intalnesti o persoana care cauta  conflict, ca mine azi 🙂 , da-ti seama ca nu e vina ta si ocoleste conflictul, zambeste si mergi  mai departe.

Daca insa tu esti persoana care genereaza conflict atunci constientizeaza asta, analizeaza si schimba-ti atitudinea. Nu o sa iti para rau iti spun eu sigur din proprie experienta, pentru ca eu sunt foarte linistita si vesela acum. 😀

Nu uita ca indiferent de situatie totul tine de atitudinea ta si alegerile tale din care iti rezulta viata ta 🙂

ATTITUDE+CHOICE= LIFE