O sa reusesti – Nu renunta niciodata si o sa vezi cum renunta altii!

„Prea ocupat” – este un mit. Descopera placerea din sport si schimba-ti stilul de viata cu unul mai bun
august 29, 2018
Rodia, fructul giuvaier – Sezonul rodiilor este toamna, in lunile septembrie-noiembrie, deci este anotimpul perfect pentru a face cure cu rodii.
septembrie 5, 2018

In mod sigur in viata ai experimentat diferite situatii si momente care te-au dezarmat, care te-au determinat sa renunti la ceea ce vrei sa schimbi sau sa obtii.

Uite ce zic sa faci cand te lovesti de aceste momente:

1. Nu iti fie frica – Nu uita ca ceea ce trebuie sa faci este sa evoluezi, sa te dezvolti, sa te perfectionezi ceea ce inseamna sa faci lucruri sa actionezi. Nu iti fie frica de faptul ca o sa gresesti pentru ca asta face parte din evolutia ta. Pur si simplu actioneaza!

2. Invata sa zambesti – Oamenii puternici stiu sa zambeasca – Zambetul este o limba universala pe care toti o
inteleg indiferent ca esti mic sau mare. Zambetul in general atrage oameni si iti schimba starea de spirit. A ta si a celor din jurul tau 😀 Nu fa si tu parte din categoria oamenilor care
zambesc doar in fotografii.

3. Nu renunta niciodata – Ai reusit continua, nu ai reusit continua! – cu cat ai muncit mai mult la un obiectiv, indiferent care este el, cu atat esti mai aproape de rezultat. Asa ca nu renunta si mergi inainte pentru ca altfel eforturile tale au fost in zadar.

4. Nu asculta ce zic cei din jurul tau si nu o lua ca un adevar – Singura persoana care te cunoaste cel mai bine si stie excat cat ai muncit si prin ce ai trecut esti tu insati. Nimeni nu te cunoaste mai bine cat te cunosti tu. Daca esti sincer cu tine atunci poti asculta parerile celor din jur dar nu le lua ca niste adevaruri si nu te ghida dupa ele. Oamenii sunt si gelosi si nu vor sa reusesti tu daca ei nu pot deci nu te baza neaparat pe ajutorul sau pe parerile lor sincere. Bazeaza-te pe tine!

5. Tu esti singurul responsabil pentru actiunile si rezultatele tale – Desi atunci cand rezultatele nu sunt cele dorite toti alegem sa dam vina pe cei din jurul nostru, pe situatii, pe lipsa timpului dar mai putin pe noi insine. Incepe sa iti asumi deciziile tale si sa fii multumit cu ele. Chiar si atunci cand nu faci nimic si nu iei nici o actiune este tot decizia ta si atunci trebuie sa iti asumi lipsa rezultatelor dorite. Tu esti in control asupra actiunilor tale si tu le poti mdifica in functie de alti factori externi.

6. Fii recunoscator pentru orice rezultat mic pe care il obtii.

7. Atunci cand ai otinut rezultatul dorit continua sa faci ceea ce te-a adus acolo si nu renunta la obiceiurile noi dobandite

8. Atunci cand faci un lucru concentreaza-te pe ceea ce ti-ai propus. Nu alege sa faci multe pentru ca nu vei face nimic.

Daca mergi, pur si simplu mergi. Daca stai, pur si simplu stai. Dar orice ai face, nu sta la indoiala.”

9.Trezeste-te. Fati o cafea, asculta muzica preferata si fii un om fericit Viata nu e complicata. Noi o complicam pentru ca vrem multe fara un scop anume, pentru ca vrem sa fim ca altii si vrem sa copiem ceva ce nu este pentru noi dar credem in stereotipuri si in tipare definite de altii. Nu ne convine ceea ce facem si ceea ce avem dar suntem invidiosi si gelosi pe cei care ni se pare noua ca o duc mai bine ca noi DAR uitam sa depunem efort sa obtinem si noi rezultate. Judecam, ca este mai usor si apoi dam vine pe altii si pe situatii de lipsa rezultatelor. ne concentram pe ce fac altii si uitam sa ne concentram pe ce facem noi.

In concluzie zambeste, si nu doar in poze, fa ce iti place si nu renunta niciodata!