Sustin ca atunci cand vrei sa slabesti iti trebuie rabdare, disciplina, un stil de viata sanatos ceea ce presupune o dieta sanatoasa si o hidratare corespunzatoare. Dar exista „mici” trucuri naturale de care te poti folosi pentru a slabi.
Exista anumite alimente cu calorii negative pe care e bine sa le incluzi in alimentatia ta cat si anumite ceaiuri care te ajuta sa topesti grasimea in plus.
Bineinteles ca nici unul din aceste mici trucuri nu poate sa combata o alimentatie cu calorii in exces.
Si pentru ca am tot primit intrebari pe tema ceaiurilor si ce aleg eu am ales ca azi fiind sfarsit de saptamana sa vorbim despre ceaiuri: Ceaiurile nu numai ca ajuta la mentinerea nivelului de zahar si de colesterol din sange, dar pot reduce si balonarile, ofera senzatia de satietate, controleaza nivelul hormonilor din organism, reduce sansele de incidenta a infarctului si se spune ca poate chiar preveni anumite forme de cancer cu specificatia sa nu fie indulcite.
Mentionez din nou ca nu exista vreo planta miraculoasa care poate reusi sa ne slabeasca pana la greutatea perfecta sau sa ne imbunatateasca starea sanatatii si a aspectului corpului, atunci cand stam toata ziua pe un scaun si mancam ciocolata si multe alimente procesate.
Singura modalitate sigura de a slabi, de a ne mentine in forma, de a fi mai sanatosi si mai plini de viata si energie este sa mancam alimente cat mai putin procesate, sa ne hidratam cu apa si ceaiuri, sa eliminam produsele rafinate si sucurile, sa limitam consumul de alcool si tigarile si, desigur, sa facem sport.
Mentionez ca am mai multe firme preferate de ceai dar aleg sa nu le mentionez aici si important zic eu prefer varianta infuzabila si nu pliculete in primul rand ca imi pot pune cantitatea dorita de ceai ca sa iasa asa cum imi place mie :).
Ceaiurile pe care le beau eu (bineinteles ca exista multe multe altele si as aprecia feedback-ul tau aici), dar tine minte nu in exces si nu pe toate in fiecare zi, dar le alternez:
Ceai de ghimbir cu scortisoara si foi de dafin – Ghimbirul este planta echilibrului. Dafinul este o planta medicinala si aromatica folosita de multi ani ca supliment pentru slabit si pentru eliminarea excesului de grasime. Frunzele de dafin au proprietati digestive care stimuleaza eliminarea deseurilor acumulate in organism, prevenind astfel reactiile si bolile inflamatorii . Citeste mai multe aici: Ceai de ghimbir cu scortisoara si foi de dafin