Ce am învățat eu in acești 10 ani? – Partea 3 – RESPECTA-TE!

Daca sari in fiecare zi peste exerciții fizice este o greseala care te impiedica sa obtii rezultatele dorite?
iunie 1, 2018
Ce am învățat eu in acești 10 ani? – Partea 4 – diferit e bine:)
iunie 1, 2018

Mai sunt cateva zile si termin . Pe sistemul sa rezumam 10 ani in 5 zile. Pana atunci azi e luni si va astept cu drag la antrenament – Core Essentials la #GemaFitness incepand cu ora 20.

1. Am invatat ca echilibrul este esential in viata si totul trebuie facut cu masura.
2. Am invatat ca oamenii desi nu recunosc sunt invidiosi si daca ei nu reusesc sa realizeze ce si-au propus atunci fac tot posibilul ca nici tu sa nu reusesti, desi la nivel verbal te sustin fac tot felul de actiuni sa te impiedice sa iti atingi obiectivele.
3. Dar am invatat ca trebuie sa ma bazez pe mine si sa cred in mine si am invatat un lucru foarte important pentru mine si anume AM INVATAT SA MA RESPECT IN PRIMUL RAND PE MINE. Daca nu ma respect pe mine atunci nu am cum sa obtin rezultate si nici sa respect pe altii.
4. Am invatat ca suntem rezistenti la schimbari si ca desi anumite schimbari ne pot aduce beneficii pe termen lung atunci cand dai de greu cum se spune cel mai usor este sa renunti.
Cand m-am apucat prima oara de alergat am plecat hotarata sa alerg zece kilometrii si nu am putut sa alerg mai mult de 2 minute, nu stiu daca au fost 500 de metrii. A fost un soc pentru mine. Abia puteam sa respir si simteam ca ma dor toate si ca o sa lesin . Primul gand a fost ca nu e de mine alergatul ca nu imi trebuie ca nu e un lucru bun si ca mai bine ma duc acasa. Dar apoi am inteles ca aceasta este reactia corpului meu la o situatie cu care nu s-a mai intalnit pana atunci si ca asa este modul lui de a opune rezistenta schimbarii, am inteles ca va fi greu dar daca vreau sa profit de beneficiile pe care le aduce alergatul in aer liber corpului meu atunci am de munca si trebuie sa imi definesc obiective pe termen scurt.
Si am reusit sa alerg incet incet 5 kilometrii, apoi 10 si de cateva ori am reusit sa alerg 21 de kilometrii. Nu mi-am propus sa devin o mare alergatoare pentru ca nu e singurul lucru care il fac din punct de vedere al miscarii, dar am reusit sa ma lupt cu psihicul si sa depasesc barierele impuse de lene si comoditate.
5. Am invatat ca in viata exista o mie de scuze ca sa nu faci un lucru pe care ti l-ai propus si care este greu pentru ca presupune munca. Am invatat ca e foarte usor sa faci pe victima si sa dai vina pe altii pentru faptul ca tu renunti la obiectivele tale.