Core essentials

Mișcarea ajută creierul să se elibereze de stres
iunie 1, 2018
Ce am învățat eu in acești 10 ani? – Partea 1
iunie 1, 2018

Core essentials – Come Waltz With Me #GemaFitness In fiecare Luni, Miercuri si Vineri de la ora 20:00 la 21:30
Pentru a putea sa faci orice iti propui este important sa fii sanatos, sa ai energia si puterea sa faci tot ceea ce vrei.
Sa fii sanatos inseamna sa faci lucrurile esentiale pentru organismul tau – miscare, hrana si hidratare. Toate aceste lucruri trebuie facute in fiecare zi pentru ca corpul tau sa poata functiona corect sa lucreze alaturi de tine sa reusesti tot ceea ce ti-ai propus sa faci.
Daca este mult mai usor de inteles cand ti-e foame sau cand ti-e sete lipsa de miscare nu este atat de evident inteleasa de noi. Miscarea trebuie sa devina o nevoie in viata ta, ca si nevoia de hrana si aer. Mancarea ne ajuta sa intretinem la nivel fizic toate functiile corpului, hidratarea este esentiala si mișcarea ajută creierul să se elibereze de stres.
Sportul te intareste, te educa, te disciplineaza te invata sa iti depasesti limitele te invata ca DUREREA ESTE TEMPORARA DAR RENUNTAREA ESTE PERMANENTA! Sportul înseamnă endorfine. Endorfinele te fac fericit si te ajuta sa fii binedispus, sa dormi bine, să te odihnești, sa zâmbești, sa fii sănătos. Sănătatea este relația dintre tine si corpul tău. Trebuie sa ai grija de corpul tău pentru ca este locul în care vei trăi toata viața .