Daca nu iti cunosti limitele, defineste-le! Daca le cunosti, depaseste-le!

Decizii luate pe sistem emotional si consecintele lor – Dietele rapide pentru slabit nu sunt o decizie buna
octombrie 6, 2020
Dulceata de ardei iute – beneficii si contraindicatii
octombrie 14, 2020

Trebuie sa tinem cont de faptul ca limitele pe care ni le punem in sport se raspandesc in absolut orice aspect al vietii noastre!

Daca mereu incepi cu limite in tot ceea ce iti propui (nu pot, nu am timp, e greu, e imposibil etc), abordarea aceasta se va raspandi si in munca ta si in viata ta. In principiu nu exista limite, exista doar zone de stagnare, in care nu trebuie sa ramai ci sa mergi mai departe.

Ce  trebuie sa rezolvi, sunt factorii pe care i-ai omis, respectiv:

  • capacitatea de actiune
  • perseverenta
  • rabdarea
  • decizia
  • acceptarea de sine
  • iubirea de sine
  • disponibilitatea de a strange din dinti
  • curajul
  • renunţarea la frica si la comoditate

Daca depasesti aceste zone la antrenament si intelegi cum sa depasesti limitele impuse si zonele de stagnare, iesi din zona de confort vei merge apoi in afara orelor de antrenament si vei lupta in orice domeniu, vei face tot ceea ce poti face sa ajungi acolo unde doresti, dar o vei face prin prin munca si nu prin scurtaturi care te pacalesc continuu si care in timp tetrag in jos.

http://duluana.ro/cum-te-pregateste-sportul-de-viata-indiferent-de-varsta-pe-care-o-ai/

Ce este foarte important este sa treci la actiune, deoarece doar a iti dori ceva nu este doar suficient pentru a obtine ce vrei. Pentru asta va trebui sa muncesti si sa actionezi!

Dupa ce ai facut primul pas si ai actionat,  descoperi ca nimeni nu va schimba lumea in care te dezvolti , ci doar TU o faci, cu incredere in mintea ta si in corpul tau.

http://duluana.ro/este-simplu-sa-fii-fericit-dar-este-greu-sa-fii-simplu-cum-te-ajuta-artele-martiale-sa-iti-schimbi-viata-in-bine-incepe-de-azi-si-fa-ceva-pentru-tine/

Trebuie sa invingi si sa ii lasi pe cei care nu vor sa fie invingatori in spate, sa te retragi de langa ei, sa mergi inainte si niciodata sa nu renunti. Daca iti doresti acest lucru cu adevarat atunci faci sa se intample si daca vrei sa se intample atunci trebuie sa actionezi.

Trebuie sa fi pregatit pentru provocarile care vin, dar nu trebuie sa sari sau sa ocolesti o provocare ci trebuie sa o iei pas cu pas sistematic si sa rezolvi orice problema.

Daca vrei sa ti se realizeze visul, trebuie sa te concentrezi pentru a-l realiza, ca poate dura intr-o clipa, sau mai mult, rabdarea si perseverenta cu pasi marunti este cheia.

Si cel mai important este ca, trebuie sa crezi atunci cand toate merg prost, ca le poti schimba.

http://duluana.ro/ce-faci-cand-pur-si-simplu-nu-mai-poti-cum-sa-treci-peste-perioadele-epuizante-din-viata-si-sa-devii-o-versiune-mai-buna-a-ta/