Daca vrei rezultate atunci fa sa se intample – Pas cu pas – Progres si nu perfectiune

Ce sa faci ca sa slabesti? Urmareste progresul si nu perfectiunea
septembrie 3, 2020
Saritul corzii face minuni pentru corpul tau
octombrie 5, 2020

Trebuie sa tinem cont de faptul ca limitele pe care ni le punem in sport se raspandesc in absolut orice aspect al vietii noastre!

Daca mereu incepi cu limite in tot ceea ce iti propui (nu pot, nu am timp, e greu, e imposibil etc), abordarea aceasta se va raspandi si in munca ta si in viata ta. In principiu nu exista limite, exista doar zone de stagnare, in care nu trebuie sa ramaneti ci sa mergeti mai departe.

Daca depasiti aceste zone la antrenament si intelegeti cum sa depasiti limitele impuse si zonele de stagnare, iesiti din zona de confort veti merge apoi in afara orelor de antrenament si veti lupta in orice domeniu, veti face tot ceea ce puteti face sa ajungeti acolo unde doriti, dar o veti face prin prin munca si nu prin scurtaturi care va pacalesc continuu si care in timp va trag in jos.

http://duluana.ro/cum-te-pregateste-sportul-de-viata-indiferent-de-varsta-pe-care-o-ai/

Ce este foarte important este sa treceti la actiune, deoarece doar a va dori ceva nu este doar sufficient pentru a obtine ce vrei. Pentru asta va trebui sa muncesti si sa actionezi!

Dupa ce ati facut primul pas si ati actionat,  descoperiti ca nimeni nu va schimba lumea in care va dezvoltati, ci doar voi o faceti, cu incredere in mintea voastra si in corpul vostru.

http://duluana.ro/este-simplu-sa-fii-fericit-dar-este-greu-sa-fii-simplu-cum-te-ajuta-artele-martiale-sa-iti-schimbi-viata-in-bine-incepe-de-azi-si-fa-ceva-pentru-tine/

Trebuie sa invingenti si sa ii lasati pe cei care nu vor sa fie invingatori in spate, sa va retrageti de langa ei, sa mergeti inainte si niciodata sa nu renuntati. Daca va doriti acest lucru cu adevarat atunci faceti sa se intample si daca vrei sa se intample atunci trebuie sa actionati.

Trebuie sa fiti pregatiti pentru provocarile care vin, dar nu trebuie sa sariti, sa ocoliti o provocare ci trebuie sa o luati pas cu pas sistematic si sa rezolvati orice problema.

Daca vrei sa ti se realizeze visul, trebuie sa te concentrezi pentru a-l realiza, indiferent ca realizarea lui poate dura o clipa, sau mai mult, rabdarea si perseverenta cu pasi marunti este cheia.
 
Si cel mai important este sa crezi ca atunci cand toate merg prost, TU le poti schimba.

http://duluana.ro/ce-faci-cand-pur-si-simplu-nu-mai-poti-cum-sa-treci-peste-perioadele-epuizante-din-viata-si-sa-devii-o-versiune-mai-buna-a-ta/