Ești fericit ca reușești sau reușești ca ești fericit?

Serotonina este agentul chimic care ne inunda atunci cand ne simtim semnificativi si importanti.
iunie 1, 2018
Respiram corect?
iunie 1, 2018

Pentru ca întotdeauna mi-a plăcut sa mă înțeleg sa mă analizez sa încerc sa îmi definesc stările ca sa pot sa iau cele mai bune decizii, am ales sa citesc .
Mi-am dat seama ca foarte multe dintre reușitele noastre se axează pe sentimentul de fericire si ca totul tine de mentalul nostru. Dar toate acțiunile noastre influențează procesele chimice si lucrează împreuna, așa ca pentru a fi sănătoși si fericiți trebuie sa ținem cont de toate aspectele, sa ne hrănim corespunzător, sa facem mișcare, sa respiram cum trebuie, sa ne relaxam, sa ne odihnim, sa nu ne stresam . Având in vedere toate provocările pe care fiecare dintre noi le are in viața de zi cu zi toate aceste aspecte sunt foarte greu de atins dar aici apare provocarea interesanta si anume sa vedem cum putem face sa îndeplinim cat mai multe din ele.
Si din cauza aceasta a apărut Core Essentials pentru ca timp de 10 ani am citit, aplicat si învățat cum sa jonglez cu aceste provocări si zic eu ca am reușit sa găsesc o varianta buna deși nu perfecta pentru ca nici eu nu sunt perfecta dar încerc sa fiu
Pe scurt am înțeles ca exista 4 neurotransmitatori principali in corpul nostru care provoacă fericirea: dopamina, serotonina, oxitocina si endorfinele.
1. Dopamina este eliberata in corpul nostru aunci cand atingem un obiectiv. Este evident ca acest lucru trebuie sa contina: stabilirea obiectivelor si atingerea lor.
2. Serotonina este agentul chimic care ne inunda atunci cand ne simtim semnificativi si importanti.
3. Oxitocina eliberata prin atingere interpersonala – prin imbratisari
4. Endorfinele sau drogurile sportivilor
Core Essentials iți oferă toți acești principali neurotransmitatori pentru ca iți oferă:
• dopamina daca iti stabilești ca mini obiectiv sa vii la antrenament si reușești sa il si atingi
• serotoninca pentru ca la antrenament tu esti cel mai important si eu ma concentrez pe tine ?️‍
• oxitocina pentru ca la sfârșit daca vreți ne putem si îmbrățișa
• endorfine pentru ca facem mișcare si ne tonifiem

http://altered-states.net/barry/newsletter185/