Invata sa ai rabdare! Așa este viața – ia timp

Respiram corect?
iunie 1, 2018
Cum te pregatesti de miscare – indiferent de ce tip de antrenament alegi?
iunie 1, 2018

In ultimul timp m-am lovit de foarte multe persoane care verbal vor sa aiba un stil de viata sanatos, vor sa slabeasca si sa faca sport dar pana la urma nu o fac, deoarece vor sa obtina schimbarile acestea repede la fel ca toate lucrurile din ziua de azi.
Din pacate suntem bombardati de mesaje care iti promit rezultate rapide, si daca tii o anumita dieta 2 luni slabesti 20 de kilograme sau poti sa bei ceaiul minune in fiecare zi timp de 2 saptamani si slabesti fara sa faci sport, sau daca bei cine stie ce suc minune inainte de culcare grasimea se topeste instantaneu si a doua zi dimineata esti mai supla.
La fel este si cu sportul, unii vin o data la sala si daca vad ca trebuie sa munceasca si ca rezultatele nu vin peste noapte renunta si se duc la cei care verbal le promit ca in 20 de zile o sa fie fit.
Am observat ca toti vor rezultate rapide, toti vor acum dar nu sunt dispusi sa faca nimic pentru a obtine ceea ce vor.
Copiii nu mai au rabdare sa creasca si nu stiu sa se bucure de copilaria lor, adultii nu au rabdare cu copii si cu educatia lor, nu mai au rabdare la serviciu, nu au rabdare sa faca sport, nu au rabdare sa vada rezultatele muncii lor….
In era vitezei, in care se pot face atatea in cea mai mare graba, mai e nevoie de rabdare?
Personal cred ca in mod sigur mai este nevoie de rabdare si da rabdarea este un element esential in viata, in orice epoca si in orice activitate, fie ca ne place sau nu.