Nu te mai plange! Este timpul sa…..

Ceasul biologic controleaza ritmul circadian si ne influenteaza evolutia
octombrie 17, 2019
Ce este mai greu 1 kg de fier sau 1 kg de mere? 1 calorie de conopida =1 calorie de inghetata?
octombrie 22, 2019
 1. Intelegi ca succesul este suma unor eforturi mici repetate zi de zi
 2. Faci primul pas si sa lupti pentru ceea ce iti doresti
 3. Depasesti obstacole si sa iti asumi riscuri
 4. Lasi deoparte toate emotiile si sa privesti realitatea in ochi cu multa incredere.
 5. Inveti sa ai rabdare deoarece unele lucruri nu vor veni atat de usor.
 6. Inveti sa nu renunti
 7. Te inconjori cu oameni care stiu sa aprecieze si calitatile tale, nu doar sa-ti aminteasca de defecte.
 8. Nu mai incerci sa multumesti pe toata lumea. Se stie deja ca este imposibil
 9. Ramai autentic pentru ca esti unic si sa oferi tot timpul cea mai buna versiune a ta

Chiar daca mie imi place sa spun ca sunt independenta si pot sa fac orice imi propun si daca imi doresc ceva cu adevarat fac adevarul este ca la un moment dat toate aceste lucruri le fac in societate si asta inseamna ca avem nevoie de oamenii din jurul nostru pentru a evolua.

Pentru ca orice om intalnesti in viata ta iti „ofera” voit sau nu o lectie de viata. Sunt oameni care iti arata cum sa nu faci anumite lucruri si sunt oameni care te motiveaza, te umplu de bucurie, te fac sa crezi ca si tu poti si iti inspira incredere in fortele tale. Pe acestia trebuie sa ii ti langa tine si sa folosesti tot ceea ce poti de la ei devenind o versiune mai buna si mai buna a ta.

Practic acum sunt intr-un punct in care fac acest lucru si imi dau seama ca uneori pentru a putea sa cresti si sa te dezvolti trebuie sa depasesti anumite obstacole si sa iti asumi riscuri si sa elimini din jurul tau oamenii care nu te ajuta si nu vor ca tu sa reusesti. Nu e simplu si poate pe termen scurt nu vezi „castigurile” imediate dar sunt convinsa ca daca vri sa te dezvolti si sa cresti trebuie sa tii cont de urmatoarele:

 1. nu iti trai viata pentru a impresiona pe nimeni, pentru ca daca ai in jurul tau oameni de calitate aceeia vor sti sa te aprecieze la adevarata ta valoare
 2. cei care nu stiu sa iti aprecieze calitatile si pe tine ca persoana scoate-i din cercul tau pentru ca nu fac nimic altceva decat sa te traga in jos si sa te tina pe loc
 3. e normal ca uneori sa gresesti si uneori sa te simti obosit, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti, poate doar sa iei o pauza scurta si sa iti incarci bateriile. Poti sa faci asta de la oamenii pozitivi si frumosi din jurul tau.
 4. oamenii toxici din jurul tau te trag in jos – Daca ti se pare ca faci totul bine si nu intelegi de ce nu iti ies lucrurile asa cum ti-ai dori, uite-te bine in jurul tau. Este posibil sa fii inconjurat de oameni toxici, iar acestia nu fac altceva decat sa te traga in jos. Inconjoara-te de oameni care sa te inspire si sa te ajute sa te ridici.
 5. incearca in fiecare zi sa fi cea mai buna versiune a ta. Se vor gasi oameni care sa o aprecieze.

Indiferent care est obstacolul cu care te lupti la sfarsit rezultatul tine numai de tine, de atitudinea ta si bineinteles de alegerile tale.

Attitude+choice= Life