Sportul te ajuta – Daca nu te provoaca, nu te schimba. – Lupta pentru tine

Nu te nasti cu bun simt, il dobandesti si il cresti toata viata constant si progresiv
septembrie 25, 2019
Sfaturi pentru definirea musculaturii atunci cand slabesti ca sa arati tonifiat
octombrie 1, 2019

Nu trebuie sa fii puternic ca sa incepi, dar trebuie sa incepi pentru a fii puternic este o vorba foarte adevarata. Este bine de știut că antrenamentele si miscarea au rezultate extraordinare, beneficiile fiind multiple: de la starea de bine pe care ți-o conferă sportul în general, la dezvoltarea calităților motrice, buna dispoziție, tonifierea, mobilitatea sau viteza de execuție pe care o capeți.

O sedință poate varia de la  60 la 90 de minute. Ca începător este bine să ai o frecvență de 3 ori pe săptămână, cel puțin în prima lună de antrenament. Apoi, dacă ești pasionat de această activitate, poți mări frecvența până 5-6 sedinte pe săptămână. Exercițiile au rezultate extraordinare, dar trebuie să înțelegi că aceste rezultate vin în timp.

La orele de antrenament pot sa vina atât copii cat si femei și bărbați. Asta pentru că exercițiile sunt destinate oricărui tip de persoană, indiferent de sex sau varstă. Copii au acces doar cu acordul părinților.

Sportul este si devine un stil de viață atunci cand constientizezi ca aceste antrenamente si exercitii au rezultate extraordinare asupra corpului tau. Corpul nostru are nevoie de miscare iar antrenamentele in echipa sunt cadrul ideal în care să faci acest lucru. Beneficiile lor sunt că nu o faci singur, deci nu te plictisești și poți lega și prietenii.

Citeste aici despre ce avantaje ai cand practici artele martiale https://duluana.ro/ce-primesti-cand-alegi-sa-practici-artele-martiale-indiferent-daca-esti-mic-sau-mare/

In general oamenilor care vin le este greu să se adapteze la nou sau într-o nouă comunitate. Gândurile cu care oamenii vin sunt: de teamă, rușine că nu sunt într-o formă fizică bună, că nu sunt la același nivel cu alții sau sunt pur și simplu sunt complexați de propriul aspect si ii inteleg pe toti pentru ca si eu am fost acolo si stiu ce simt, dar realitatea este că toți trebuie sa incepem de undeva si toți avem temeri sau frici la un moment dat.

Rolul meu este sa ii ajut sa isi depaseasca aceste temeri si mai ales sa isi creasca si depaseasca asteptarile.

Hai alaturi de mine să ne antrenăm și să atingem obiectivele împreună.

Iti amintesti de tipul care a renuntat? Nimeni nu isi aminteste…

 

Citeste mai multe despre sport si despre artele martiale aici:

https://duluana.ro/arte-martiale-pe-tocuri-cateva-motive-pentru-care-femeile-ar-trebui-sa-faca-arte-martiale/

https://duluana.ro/prea-ocupat-este-un-mit-descopera-placerea-din-sport-si-schimba-ti-stilul-de-viata-cu-unul-mai-bun/

https://duluana.ro/miscarea-nu-trebuie-sa-insemne-sport-de-performanta-descopera-placerea-din-sport-si-imbunatateste-ti-stilul-de-viata-ca-sa-fii-o-versiune-mai-buna-a-ta/

https://duluana.ro/cum-te-pregateste-sportul-de-viata-indiferent-de-varsta-pe-care-o-ai/